Monday, April 28, 2008

Trenchtown festival od 1. do 3. maja

Muzički festival Trenchtown biće održan od 1. do 3. maja u etno kampu Palić kod Subotice.

Kao glavne zvezde nastupiće beogradska grupa Disciplina kičme, hrvatska Let 3, hip-hoperi Marčelo i Skaj Vikler, budimpeštanski Korai Orom i drugi.

Održavan od 2002. godine tokom prvomajskih praznika kod jezera Palić, Trenchtown je prošle godine premešten u obližnje etno selo.

Uz kupljenu ulaznicu za sva tri dana, posetioci će tokom trajanja festivala moći da borave u kampu, koji će trajati od srede, 30. aprila, do nedelje, 4. maja. Prijave za kamp se mogu predati svakog dana od 12 do 19 sati, na ulazu u Etno kamp.
Prvog dana festivala 1. maja, ljubitelji dobre svirke moći će, na glavnoj bini, da uživaju u nastupima bendova Let 3, Korai Orom i Narco Polo, dok će drugog i trećeg dana biti u prilici da poslušaju Disciplinu Kitschme, Skaj Viklera, Straight Jackin, Otpisane i Marčela.

Ljubitelji rege muzike će istog dana biti u prilici da poslušaju UNAffected, Nesvrstane, beogradski Ital vision sound system, JahMessenJah, Mc Killo Killo with dj Sanjcaa& Superstar dj, dok će drugi dan festivala žurka početi sa headlinerom ovogodišnjeg Supernatural festivala Hornsman Coyotom.

Komplet ulaznica u pretprodaji košta 1.100 dinara, a pojedinačna karta 440, i može se nabaviti na prodajnim mestima Eventima, u Bilet servisu, IPS Mamut Store i IPS-u Novom Sadu.

Trenchtown od ove godine obezbeđuje i besplatan autobuski prevoz za posetioce festivala, koji će voziti od Železničke stanice u Subotici do palićke šume.

No comments: