Monday, April 28, 2008

2. jul - Green Fest



Green Fest, godina druga! U Beogradsku arenu dolaze Cypress Hill i Franz Ferdinand, u organizaciji kompanije "Carlsberg Srbija" i festivala EXIT.

Prvi Green Fest u junu prošle godine doneo je nastupe RHCP, Ritma Nereda, Eda Majke, a sve to pod crnim oblacima i prokletstvom parkinga u Inđiji. Ove godine, GF se održava 2. jula u Areni, a 15.000 gledalaca moćiće da čuje dva slavna benda sa gostima.

Oba benda već smo gledali na EXIT festivalu - Cypress Hill 2004, a Franz Ferdinand 2006. godine. Škotskim rokerima i kalifornijskim hiphoperima zaista nije potrebno dalje predstavljanje, a na Green Festu će sa njima nastupiti i danski pop duo The Raveonettes.

Inspirisani šezdesetim godinama, i izvođačima kao što su Velvet Underground i Badi Holi, Sune Roz Vagner i Šarin Fu tvorci su hitova "Love in a trashcan", "Dead sound", i "You want candy".

Karte za Green Fest u pretprodaji će koštati oko 1.200 dinara, a više detalja biće uskoro poznato.

To nije sve! Kao i prošle godine, "Carlsberg" organizuje nagradnu igru za ljubitelje "Tuborga" - svaka kupljena boca od 0,5 litra znači učešće u nagradnoj igri, u okviru koje možete osvojiti karte za Green Fest, EXIT 08, i Green Beat. Ove godine, brend Green Festa širi se i na region, pa će isti biti organizovan i u Hrvatskoj i Bugarskoj.

Pratite nas da biste saznali više o ovim muzičkim događajima.

No comments: