Monday, April 28, 2008

10-13. jul - EXIT 2008



EXIT festival održava se i ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu! Jedan od najboljih evropskih muzičkih festivala trajaće od 10. do 13. jula 2008. godine.

Iako su hedlajneri u početku bili "obavijeni velom misterije", već se zna više imena koja će "častiti" Tvrđavu svojim muzičkim prisustvom!

Legende panka Sex Pistols, u originalnoj postavi nastupiće u nedelju, 13. jula! Prisustvo su potvrdili i najtraženiji finski metalci Nightwish, britanska zvezda Pol Veler, Šveđani The Hives, kao i Manu Čao.

Svoj dolazak su najavili i članovi popularnog britanskog benda, Primal Scream! Konačno ćemo videti i Džulijet Luis i njen bend The Licks.

Tu su i američki indie rokeri Gossip, kao i Gogol Bordello, Ministry...

Lista imena za Dance Arenu samo se uvećava - Soulwax, Bookashade, Deep Dish, Sven Vat, Klod Vonstrok, Tiga, Loren Garnije, austrijski producentski duo Kruder and Dorfmeister, DJ Axwell, Migel Migz, Metju Dir...

Pratite nas da bi saznali ko će još nastupiti na Mainu, u Dance Areni, Fusionu ili nekom drugom od desetina stejdževa koje EXIT nudi.

Ulaznice za EXIT 08 možete da kupite po pretprodajnoj ceni od 5.490 dinara - OVDE, dok će u redovnoj prodaji komplet karata koštati 7.790 dinara.

No comments: